Fotbollsomjagserdet.blogg.se

En blogg om Sveriges bästa lag FC Rosengård!

Det Här Är Ej Okej!

Publicerad 2015-04-25 23:11:00 i Allmänt

Detta är ej okej att bränna av bengal efter matchen på Vittsjö IP eller någon annan fotbollsplats ni e där för att heja fram laget och inte skämma ut FC Rosengård då många av åskådarna på Vittsjös IP inte hade något possitivt att säga om ert tilltag med bengalen som ni tände...........!
Sådant skit vill vi andra som älskar fotboll inte ha på arenorna! Ni skadar då klubben.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Valdemar Ledin

Publicerad 2015-04-27 03:51:35

Om du närskådar bilden så ser du att personerna i fråga står utanför Vittsjö IP. På vilket sätt skadar detta klubben?

Svar: Därför att Bengaler o fotboll ej hör ihop o sen så var det många på arenan som blev arga på tilltaget och dom vet att det var "Fans" som kom ifrån FC Rosengård och det skapar negativitet mot klubben.
Jörgen Sköld

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-27 09:07:38

Ja det här negativa att damfotboll supportrar. Och fcr förmodligen har den största klacken i damallsvenskan sånt är ju hemskt

Svar: Nä men när man tänder bengaler.......!
Jörgen Sköld

Postat av: Valle L

Publicerad 2015-04-27 10:23:48

Vi upplevde ingen negativ respons. Flera av spelarna har visat sin uppskattning. Bengaler hör såklart inte ihop med själva sporten fotboll. Bengaler behövs inte för att spela fotboll, men vi tycker att bengaler är stämningshöjande. Och vi är inte där för att spela fotboll. Vi är där för att stötta världens bästa lag, skapa stämning, ha skoj.

Svar:
Jörgen Sköld

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-27 11:47:49

Och bengaler är förbjudna och således ej tillåtn av SvFF.Stötta kan man göra utan bengaler och skapa stämning också då ni hejar och sjunger det är mycket trevligt.

Postat av: V. L.

Publicerad 2015-04-27 15:53:49

Bengalen tändes efter matchen. Bengalen tändes utanför idrottsparken. Så detta har ingenting med SvFF att göra utan skulle i så fall vara en polisiär fråga. Så ring polisen nästa gång om ni tycker det är så hemskt.

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-27 17:16:52

Det är ju väldigt konstigt att du har rätten att avgöra vad som är stämningshöjande och inte. Det var ju uppenbarligen ganska många som tyckte att det var det.
Varför är du så emot?

Svar: Därför att det e förbjudet både på och utanför idrottsanläggningar och brukande av "bengaler" nödbloss vid icke nödfall på sjön ger böter eller fängelse i 2 år enl. lagboken.
Sen så är detta min blogg så ja jag har rätten och TYCKA det eftersom Min blogg heter fotbollsomjagserdet.
Jörgen Sköld

Postat av: FH '68

Publicerad 2015-04-27 18:56:36

Jag antar att du är lika mycket mot att folk skjuter raketer på nyårsafton. Krävs tillstånd för det vettu. Sen får du självklart tycka vad du vill, oavsett vad din blogg heter, men håll inte på att insinuera att vi inte är riktiga fans. Vi gillar pyro för det är fett, du verkar ogilla pyro pga "man får faktiskt inte göra så för det står faktiskt så i lagboken och man kan få fängelse". Sätt oss i fängelse då

Postat av: Nissetuda

Publicerad 2015-04-27 22:12:23

Är man iklädd mössor, halsdukar och flaggor med FC Rosengårds logga är man precis som lagets spelare och ledare representanter för klubben. Jag tror inte det ingår i klubbens policy att bränna bengaler. Behövdes det verkligen en stämningshöjande bengal långt efter avslutad match? Fortsätt i stället att sjunga, heja och stötta laget för det gör Ni verkligen bra

Postat av: FH '68

Publicerad 2015-04-28 10:38:03

Nej man är inte representant. Sen har ingen från klubben klagat på oss vad vi vet. Däremot har folk från klubben "gillat" våra bilder på olika sociala medier.
Och ja det behövdes en bengal.

Svar: Nä det behövs verkligen inga bengaler och jo ni reprensenterar klubben precis som spelare och ledare.Gör det ni e bra på nämligen Sjung & Heja På för det e ni fantastiska på o skit i det andra med bengaler för det hör inte hemma i FC Rosengård. Ha det gött ute i solen.
Jörgen Sköld

Postat av: FH '68

Publicerad 2015-04-28 15:51:10

Vi har olika uppfattningar helt enkelt. Kul att du tycker vi hejar på bra. Vi kommer inte bränna bengaler på läktaren. Men vi är för pyroteknik. Vi tycker det är snyggt och stämningshöjande. Vi representerar inga andra än oss själva. Vi är ingen officiell supportergrupp för FCR utan fristående.

Svar: Ni är grymma på läktaren när ni sjunger o hejar fram FC Rosengårds tjejer.
När vi var i Danmark Aalborg o Fortuna Hjørrings supporter kommer ner o säger till mig om vi inte kunde åka hem då e det ett gott betyg på att ni höll en hög ljudlig sång med tutor o röst!
Jörgen Sköld

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jörgen Sköld

En inbiten damfotbollssupporter till FC Rosengård!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela