Publicerad 2014-10-20 07:04:49 i Allmänt

1-0   4 min #8.kirsten Van De Ven Ass. #5.Alexandra "Ali" Riley
2-0 14 min #10.Ramona Bachmann Ass. #7.Sara Björk Gunnarsdóttir
      46 min Byte AIK
      60 min Varning AIK (Gult Kort)
      61 min Byte FCR #16.Lina Nilsson (Ut) #9.Elin Rubensson (In)
      62 min Byte FCR #23.Nathalie Persson (Ut) #15.Therese Sjögran (In)
3-0 64 min #11.Marta Vieira Da Silva Ass. #10.Ramona Bachmann
      78 min 38.Kirsten Van De Ven (Ut) #14.Nicoline Sørensen (In)
      86 min Byte AIK
      87 min Byte AIK

Matchens Lirare i FC Rosengård: #7.Sara Björk Gunnarsdóttir

Måste berömma domarteamet som skötte sig utmärkt med domare Alicia Westman som var felfri.

Glöm Ej Tränarna!

Publicerad 2014-10-20 06:41:00 i Allmänt

Vi får ju inte glömma att dom 10 första matcherna coachades av Jonas Eidevall så han ska också ha en Guldhälsning (Y)

Och givetvis nuvarande tränarna Markus Tilly & Daniel Nilsson ska ha en STOOOOOR Guldkram!

#18.Elin Björklund                      Spelade Ej

Tävling! Vinsten Är Ett Unikt Signerat Foto Av #11.Marta Vieira Da Silva.

Publicerad 2014-10-17 15:56:25 i Allmänt

Tävlingen går ut på att gissa rätt slutresultat i matchen mellan FC Rosengård vs AIK söndagen den 19 oktober.
Tävla kan man göra fram till kl.14.55 på matchdagen.

Är det fler med rätt svar så är det första rätta som skrivits vinnare enl. tiden på inlägget.

Svaret skriver du här på inläggets sida  i komentarsfältet (Alla andra svar som skrivs på andra ställen gäller ej.) Och endast ett resultat per person.
Tävlingen pågår fram till 5 minuter innan matchstart
Lämna er email så jag kan kontakta er om ni vinner och jag presenterar vinnaren dagen efter matchen.
Lycka till.
The contest is to guess right Results in the game.
Is it more with the right answer, it's the first proper written winner acc. time of the post. The answer, write this on an insert page in komentarsfältet (All other responses that are written in other places does not apply.)
The competition runs until 5 minutes beforethe start of the game.  Leave your email so I can contact you if you win and I will present the winner the day after the game. Best of luck.

Gör så här:
1.Gissa Slutresultatet i matchen.
2.Skriv Sedan Resultatet Här På Bloggen I Komentarsfältet.
3.Tävlingen Pågår Fram Till 5 Minuter Innan Matchstarten.
4.Om Lika Rätt Svar Skrivs Så Är Det Första Skrivna Svaret Som Vinner.
5.OBS! Endast Ett Svar ( Resultat) Per Tävlande.
Tävlingen Slutar 19/10 kl.14:55
Lycka Till!
Detta Unika Signerade Foto På #11.Marta Vieira Da Silva Kan Man Vinna!!!!!!!!!!!!!

FRITT INTRÄDE DEN 19/10 MOT AIK!

Publicerad 2014-10-17 15:42:18 i Allmänt

FC ROSENGÅRD bjuder på FRITT INTRÄDE mot AIK på Söndag 19/10 kl.15:00 på Malmö IP!
Då blir det Guldfirande!
FC Rosengård´s #5.Alexandra Riley kommer! kommer du????
Så ALLA TILL MALMÖ IP!

Lite bilder ifrån igår!

Publicerad 2014-10-16 09:06:00 i Allmänt

FC Rosengårds klacken som höll igång och hejade fram FCR!
Copyright: Jörgen Sköld.
Fans of FCR.
Copyright: Jörgen Sköld

Ryazan VDV.
En nöjd #1.Kathrin Längert som höll nollan igår!

FC Rosengård vs Ryazan VDV 2-0 (2-0)

Publicerad 2014-10-16 08:59:00 i Allmänt

1-0 21 min #31.Anja Mittag
2-0 35 min #31.Anja Mittag / #7.Sara Bjök Gunnarsdóttir (Officiellt Anja men Anja säger att hon aldrig rörde bollen utan att det var Sara som gjorde det).
      60 min Varning RVDV #31.Lyshafay

spectators: 1211
Player Of The Game : #31.Anja Mittag FC Rosengård.

Referee and linesmen was doing a poor performance on the pitch..... UEFA needs to step upp the quality on the referee side.... just saying.
The russian players played really rough and just get one yellow in the game and the russians target #10.Ramona Bachman & #11.Marta and played really rough at them.
FC Rosengård had to play against 9 defenders when they attacked on Ryazans side so that was not easy to get trough but #31.Anja Mittag run trough them and in first half FC Rosengård had a lot of chances to score.
On defence #9.Elin Rubensson was outstanding at the right defence posission!
And now they gonna play against Fortuna Hjørring in next CL Game first game at home 8th of November.
Hope to see you all there.

Spelarbetyg FC Rosengård Sydsvenskan & Mitt 15/10 2014! Champions League.

#8.Kirsten van De Ven  (66)                   2                  2

#23.Nathalie Persson (80)                 Spelade för kort tid för betygsättas.

#14.Nicoline Sørensen (85)               Spelade för kort tid för betygsättas.

#16.Lina Nilsson                                     -                   -

#18.Elin Björklund                                  -                   -

#20.Sarah Mellouk                                  -                   -

#30.Zecira Musovic   (Mv)                      -                   -

Skadeläget i FC Rosengård inför matchen imorgon!

Publicerad 2014-10-14 18:12:16 i Allmänt

Line Røddik Hansen är revbensskadad och kommer troligtvis inte och spela mer denna säsong enl. tränaren Markus Tilly.
Tilly: -– Det var i samband med 1-0-målet. Hon spelade vidare men det rör sig om ett revbensbrott. Jag räknar inte med henne mer i år. (Källa: Sydsvenskan.se)
#2.Line Røddik Hansen skadades i bortamatchen mot Ryazan.
Tråkigt för Line men bloggen o fansen önskar henne ett snabbt tillfrisknande med en Krya På Dig Hälsning!

Line Røddick och Lina Nilsson borta mot Rjazan

#16.Lina Nilsson spelar inte imorgon pga feber så 39.Elin Rubensson tar högerbacksplatsen!
Krya på dig Lina Nilssonönskar blogg o fansen!
Källa: damfotboll.com

Tävlingsdags! Vinsten är ett foto med #10.Marta Vieira Da Silva och med hennes autograf!

Publicerad 2014-10-14 17:57:36 i Allmänt

Nu kör vi igen med tävling!

Var Med Och Tävla!
Tävlingen går ut på att gissa rätt vem som gör FC Rosengårds första mål i matchen samt i vilken minut målet görs. Exempel: 11.Marta 39 min.

Tävlingen pågår fram till 5 minuter innan matchstart t.o.m kl.18:55 15/10 2014 .

Lycka till.

The contest is to guess right who does FC Rosengård's first goal in the game and in what minute goal made. Ex. 11.Marta 39 min.

Gör så här:
1.Gissa Vem Som Gör Första Målet I FC Rosengård Mot Vittsjö GIF Och I Vilken Minut.
2.Skriv Sedan Vilken Spelare Och Minut Här På Bloggen I Komentarsfältet.
5.OBS! Endast Ett Svar ( 1 Spelare & 1 Minutangivelse ) Per Tävlande.

#31.Anja Mittag

Spelarbetyg av min fotbollskompis Robert Karsson!

Publicerad 2014-10-13 19:10:00 i Allmänt

Tyckte hela laget skötte sig bra  säger Robert Karsson efter ha sett matchen igår mellan Vittsjö vs FC Rosengård.

Sydsvenskans:

Alla Till Malmö IP Onsdagen Den 15/10 Kl.19:00!

Publicerad 2014-10-13 06:02:00 i Allmänt

CHAMPIONS LEAGUE RETURMÖTE MOT FC Ryazan VDV.

vs

FCR_Asante_1812x720px

Biljetter köpes på kansliet på Malmö IP eller på plats innan match.
Vuxna 120 kr, barn & ungdomar upp till 18 år fri entré.
Källa: FC Rosengårds hemsida.

Ifrån Damfotboll.com

Publicerad 2014-10-12 22:18:17 i Allmänt

Nathalie Persson sticker ut i FC Rosengård

När Vittsjö GIK tog emot FC Rosengård i Skåne-derbyt lockade  det storpublik  till  Vittsjö idrottspark, 1.186 personer. De fick se en match som FC Rosengård enligt ritningarna kontrollerade helt och hållet och vann med 4-1. Litet överraskande var att unga lovande Nathalie Persson som fick chansen från start tackade för förtroendet med två mål.

Nathalie Persson, FC Rosengård. FOTO: Bildbyrån (arkiv)

Flera av FC Rosengårds stjärnspelare vilade. Marta och Ramona Bachmann kom in först i mitten av andra halvlek.

Matchens första riktiga målchans stod hemmalaget för. Jane Ross fick på ett bra skott som målvakten Zecira Musovic styrde undan till en hörna.

I matchens 12:e minut skulle Vittsjö-målvakten Minna Meriluoto styra undan en boll i straffområdet men missbedömde situationen och istället kunde Sarah Mellouk som kom rättvänd i mitten spela bollen till Nathalie Persson som kom i djupet och gjorde  1-0 för FC Rosengård.

Fyra minuter senare kom 2-0 målet då Sara Björk Gunnarsdottir hittade Kirsten van de Ven som med knappt styrfart kunde sätta bollen i vänstra hörnet.

I 24:e minuten hade Vittsjös Sandra Adolfsson ett bra skott som gav hörna. Vittsjös bästa målchans i första halvlek kom i 39:e minuten då Sofie Andersson prickade insidan av ribban.

FC Rosengård inledde andra halvlek med att byta ut Anja Mittag mot Nicoline Sörensen.

Vittsjö reducerade i  53:e minuten då Elin Nilsen kom fri på sin kant och spelade bollen snett inåt till Jane Ross som nickade bollen i mål.

Efter 2-1 målet tryckte Rosengård på och  hade ett flertal skott på mål. Först fyra minuter före slut minut kom 3-1 målet Ramona Bachmann, som  spelade bollen snett inåt bakåt till Nathalie Persson  före hennes  andra mål för dagen.

I slutminuten hittade Marta Ramona Bachmann som fastställde slutresultatet.

Markus Tilly FC Rosengårds tränare: -   Jag är jättenöjd med matchen, att vi åker hit, vinner och gör fyra mål med tanke på den vecka som väntar med Champion League-spel. De spelare som fick matchtid gjorde det bra. Man ska inte underskatta de yngre spelarna. Vittsjös Jane Ross får man alltid se upp med. .

Simon Sjöfors Vittsjö GIKs tränare: -   Vi visste vad FC Rosengård har haft för vecka och vad laget  har framför sig. Vi kände att vi hade en chans. Sedan är det synd att vi fick 1-0 på det sättet. De fick positiv energi i det läget. Vi hade ett ribbskott och en del hörnor som kunde ha resulterat i mål. 2-1 målet gav oss energi. Vi hade bra spel fram tills Ramona Bachmann kom in (i 73:e minuten). Hon tappade inte bollen en enda gång. Vi vet att vi mötte Sveriges bästa lag.

Thomas Mårtensson Vittsjös tränare: -   Det krävs att vi sätter de små lägen vi får. Åter igen ,vi håller bollen bättre i andra halvlek. När det stod 2-1 chansade vi med att sätta in småskadade Antonia Göransson. Nu gick inte den chansningen hem.

Elin Rubensson, FC Rosengård: - Jag har inte haft en optimal säsong och krigat på när jag fått chansen. Jag har flyttats runt mellan vänster och höger back. Den största skillnaden är att jag spelat yttermittfältare och sen utvecklats  när man får spela matcher.

Nathalie Persson FC Rosengård: - Vi gör det bra när vi håller i bollen och vänder spelet. Ibland slår vi  dock den avgörande för tidigt.

Text: Anders Bystedt

Vittsjö GIK 1 vs FC Rosengård 4 (0-2)

Publicerad 2014-10-12 21:58:38 i Allmänt

0-1 12 min #23.Nathalie Persson Ass. #20.Sarah Mellouk
0-2 16 min #8.Kirsten Van De Ven Ass.#7.Sara Björk Gunnarsdóttir
      46 min Byte FCR #31.Anja Mittag (Ut) #14.Nicoline Sørensen (In)
1-2 53 min Jane Ross Ass.Elin Nilsen
      61 min Byte FCR #8.Kirsten Van De Ven (Ut) #11.Marta Vieira Da Silva (In)
      73 min Byte FCR #20.Sarah Mellouk (Ut) #10.Ramona Bachmann (In)
      79 min Byte VGIK johanna Andersson (Ut) Antonia Göransson (In)

Offsides: 3-4

Matchens Lirare i FC Rosengård blev #23.Nathalie Persson.

Publik: 1186

FC Rosengårds duktiga Ebba Wieder gjorde hatrick!

Publicerad 2014-10-12 10:52:02 i Allmänt

Sveriges F16/98-landslag vann även andra EM-kvalmatchen. Det blev hela 6-0 (2-0) mot Montenegro och avancemanget till nästa kvalomgång är därmed säkrat. FC Rosengård-spelaren #8.Ebba Wieder stod för ett äkta hat-tick i andra halvlek.
I Sveriges Start Elva spelade också FC Rosengårds duktiga mittback #3.Edina Filekovic som dessutom är Kapen i Landslaget!

Övriga målgörare var Rebecca Rulander Eskilstuna United, Emilia Larsson Linköpings FC samt Cassandra Korhonen Västerås BK 30.

Sveriges lag:  12 Tove Norin - 13 Amanda Jeppsson, 4 Jessica Leander, 3 Edina Filekovic (K), 5 Amanda Nilden - 7 Ida Strömblad, 14 Rebecca Rulander (59' 16 Evelina Finndell) , 8 Ebba Wieder, 11 Amanda Persson (41' 17 Ebba Hed) - 6 Emilia Larsson, 9 Therese Simonsson (41' 10 Cassandra Korhonen).

Lycka Till!

Spelarbetyg FC Rosengård Sydsvenskan & Mitt 8/10 2014!

#30.Zecira Musovic                 -                     -

Seger För FC Rosengård I Champions League Borta I Ryssland!

Publicerad 2014-10-08 15:12:51 i Allmänt

Det slutade med en seger borta i Ryssland mot Ryazan med 1-3 (0-0)
0-1 52 min #19.Katrin Schmidt
0-2 64 min #10.Marta Vieira Da Silva
1-2 75 min Tsybutovich (Ryazan-VDV)
1-3 93 min #31.Anja Mittag ass.#8.Kirsten Van De Ven

Ryskorna spelade stundtals riktigt fult och det gavs och tog smällar hela tiden.

0-3 41 min #2.Line Røddik Hansen
      46 min Byte FCR #10.Ramona Bachmann (Ut) #11:Marta Vieira Da Silva (In)
                                   #15.Therese Sjögran (Ut) #23.Nathalie Persson (In)
                  Byte Asarum
0-4 51 min #20.Sarah Mellouk
      62 min Byte FCR #14,Nicoline Haugård Sørensen (Ut) #31.Anja Mittag (In)
0-5 70 min #8.kirsten Van De Ven