Uppdatering från Turkiet efter dagens träningsmatch.

Publicerad 2014-02-24 18:31:53 i Allmänt

Ifrån FC Rosengårds FB sida:

Erling Nilsson, sportchef FC Rosengård, kommenterar:
Det blev förlust med 2-1 i dagens match mot Zvezda. En tuff match mot ett välorganiserat lag.
Vi tog ledningen med 1-0 genom ett klassmål av Therese Sjögran.
Vid slarv några minuter senare fick Zvezda en onödig straff som de satte säkert i mål.
Matchen stod och vägde och Sjögran hade ett hårt skott i ribban efter ett bra anfall.
Segermålet nickade Zvezdas bästa spelare in efter en hörna.

Byten i halvtid i FC Rosengård: ut  Paula Radtke in Nicoline Sörensen. Lina Nilsson utgick i 60 minuten och Ebba Wieder (född 98) kom in och strax efter byttes Lisa Ek ut och Elin Björklund kom in.
Sist byttes Sarah Mellouk ut och in kom Nathalie Persson.
Som ofta på träninglägret så var det lite sega ben hos några spelare.
I morgon flyger vi hem och med några  dagars återhämtning så blir det ett helt annat spel på lördag mot Örebro. Avspark kl 16:00 på Malmö IP i Svenska Cupen.

English Version:

From FC Rosengård's FB page:

Update from Turkey after today's practice match .

Erling Nilsson , Manager FC Rosengård , said:  There was loss by 2-1 in today's match against Zvezda . A tough match against a well organized team .
We took the lead 1-0 through a class goal by Therese Sjögran .
At carelessness few minutes later Zvezda scored an unnecessary penalty that they put safely into the goal.

The match hung in the balance and Sjögran had a hard shot into the crossbar after a good offense .
Winning goal nodded Zvezdas best players in after a corner.

Substitutions at half-time of FC Rosengård : out Paula Radtke into Nicoline Sørensen . Lina Nilsson get off in 60 minutes and Ebba Wieder (born 98) came in, and soon after was replaced Lisa Ek out and Elin Björklund entered .
Last changed Sarah Mellouk and in came Nathalie Persson.
As often in training camp so it was a bit chewy bones of some players.

Tomorrow we fly home and with a few days of recovery , it becomes a completely different game on Saturday against Orebro . Kick-off at 16:00 at Malmö IP in the Swedish Cup .

Källa: LdB FC Malmö Official FB