Fotbollsomjagserdet.blogg.se

En blogg om Sveriges bästa lag FC Rosengård!

Träningsmatc i Turkiet FC Rosengård vs WFC BIIK-Chymkent (Kazakstan)

Publicerad 2014-02-23 19:42:56 i Allmänt

Då visade sig att FC Rosengård inte alls mötte det ryska laget WFC Zvedzda utan istället WFC BIIK-Chymkent från Kazakhstan. Någon hade snurrat runt på lagen. Rapporter säger att  FC Rosengård spelade bra trots att motståndet inte var det tuffaste. Det blev vinst med 5-2 till FC Rosengård. Målen gjordes av Lisa Ek (2), Sara Björk Gunnarsdottir, Amanda Ilestedt och Sarah Mellouk.

Så här kommenterar Erling Nilsson, sportchef FC Rosengård, gårdagens match:
-Tyvärr hade ansvariga här ändrat lag så timmen före avspark fick vi veta att vi skulle spela mot WFC BIIK - Chymkent från Kazakhstan.
Laget tog beskedet med lugn och började matchen i ett högt tempo och redan i 3:e minuten gjorde Lisa Ek mål på ett snyggt inlägg från Rubensson.
Efter 10 min gjorde Ek mål igen, även nu på ett inlägg från högerkanten.
I mitten av halvleken slocknade belysningen på halva plan och vi tvingades flytta över till planen bredvid. Amanda Ilestedt gjorde 3-0, på skarv efter en hörna.
I halvtid gick Ek ut och in kom Sarah Mellouk.  Thora som hade en lugn första halvlek gick också ut och in i målet kom Zecira.
Vi fortsatte att spela bra och Sara Björk Gunnarsdottir gjorde 4-0 och Mellouk 5-0 .
Sista 30 minuterna bytes Nicoline Sörensen in (ut Schmidt ), Elin Björklund in ( ut Lina Nilsson ) och Nathalie Persson in (ut Sjögran).
Tyvärr gick vi ner i varv och sista minuterna tillät vi motståndarna att göra två enkla mål.
Vi spelade bra i 75 minuter även om det är svårt att värderar vår insats eftersom motståndet inte höll högsta klass. Men det positiva var att spelidéerna som tränarteamet jobbat med satt i spelet. Intressant att se hur det kommer att se ut på måndag då vi stöter på betydligt bättre motstånd.

Källa: Facebook / LdB FC Malmö Official

English Version:

And there appeared to FC Rosengård not met the Russian team WFC Zvedzda instead WFC BIIK - Chymkent from Kazakhstan . Someone had spun around on the teams. Reports say that FC Rosengård played well despite the resistance was not the toughest . It was win 5-2 at FC Rosengård . The goals were made by Lisa Ek (2), Sara Bjork Gunnarsdottir , Amanda Ilestedt and Sarah Mellouk .
Commenting Erling Nilsson , Sports FC Rosengård , yesterday's game :
- I had charge here changed the teams short  before kickoff , we were told that we would be playing against WFC BIIK - Chymkent from Kazakhstan . The team took the news with calm and started the match at a high tempo and already in 3 minutes, Lisa Ek goals in a neat cross from Rubensson .
After 10 min did Ek goals again, although now in a cross from the right wing.
In the middle of the second half extinguished the lights in half the plane and we had to move over to the next plan .
Amanda Ilestedt scored 3-0, the joint after a corner. Halftime subs went Ek out and in came Sarah Mellouk .
Thora, who had a quiet first half also went out and into the goal came Zecira . We continued to play well and Sara Bjork Gunnarsdottir scored 4-0 and Mellouk 5-0.
Last 30 minutes came Nicoline Sorensen into ( out Schmidt) , Elin Björklund into ( out Lina Nilsson ) and Nathalie Persson into ( out Sjögran ) .
Unfortunately we went down and find last minute we allowed opponents to make two simple goals .
We played well for 75 minutes even if it is difficult to evaluate our performance because the resistance was not sustained excellence.
But the good thing was that the game ideas that are training the team worked with was in the game. Interesting to see how it will look like on Monday when we encounter much more resistance .